Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Poker onlinePoker online este un joc poker foarte interesant si de asemenea foarte cautat de jucatorii de jocuri poker. Poker online se situeaza pe primele locuri intr-un clasament realizat de site-ul nostru, si astfel am decis sa il punem la dispozitia dumneavoastra pe cel mai tare site de Jocuri ca la aparate.ro In acest joc ai posibilitatea de a juca impotriva altor jucatori, ceea ce face ca jocul sa para foarte real.

Regulile dupa care se joaca acest joc sunt simple, acestea fiind similare celorlalte jocuri poker. Utilizeaza mouse-ul pentru a te juca. Alege suma pe care doresti sa pariezi si apasa ok. Cele mai bune carti atrag cel mai mare castig! Un bun jucator pariaza foarte atent, tinand cont de cartile pe care le are in mana, pentru ca astfel sa reuseasca sa ii infranga pe ceilallti jucatori de la masa de poker.

Mentionam ca Poker online este un joc oferit in mod GRATUIT si poate fi jucat de oricine, iar site-ul nostru Jocuri-ca-la-aparate.ro nu incurajeaza jocul pe bani sau in cazino!

Va dorim succes si va asteptam si cu alte jocuri la fel de interesante ! Governor of poker este unul asemanator si la fel de popular!

Game Stats

7.293 views

Game Tags

Categriile Jocurilor